Chokladbollar (glutenfria)

Varför inte prioritera att baka något i helgen där du inte behöver offra din hälsa?

Min mellersta dotter sa något väldigt fint när vi bakade:
- Mamma det spelar ingen roll hur de ser ut, om de är stora eller små, är runda eller dåligt rullade, bara de smakar gott. Precis som människor, det viktigast är inte hur de ser ut utan att de är snälla!

Dessa goda chokladbollar mixade vi fram idag:
200 gram smör (eko)
200 gram dadlar (eko)
1 tsk vaniljpulver
1 nypa havssalt
4 msk raw kakao
3 msk kaffe
1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl mandlar (el 1 dl mandelmjöl)

kokos (eko) att rulla i

Mixa allt i en matberedare och rulla i kokos. In i kylen i ca 20-30 min. Ät med omsorg, känn smakerna och njut med själen.
Går utmärkt att frysa in!

Etiketter: recept

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln