Julkalenderna som optimerar din hälsa

Under december månad fram till julafton kommer jag att skapa en julkalender som fokuserar på medvetenhet, närvaro, kost och träning. Om du öppnar varje lucka och tar till dig det fokuset eller utmaningen jag lägger ut varje dag kommer du att optimera din hälsa och skapa en litye bättre version av dig själv. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Starta dagen tidigare:  ”Så bra skrivet. Kanske därför som jag vaknar samma tid alltid ”

  • Helena » Viktnedgång:  ”Så bra du formulerar dig. Jättebra ”

  • Jessica » söt, sötare, sötast...:  ”Visst behöver man Ylva :)”

  • Ylva » söt, sötare, sötast...:  ”Tack för denna text, jag behöver bli påmind om det hela tiden”

  • Susanne » Pumpabröd:  ”Har en limpa i ugnen nu. Blev fundersam när jag bakade det. Ska man vispa äggen ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln