FÖRETAG

Personlig friskvård är en investring som med rätt hjälp skapar en god hälsoekonomi i företaget.

 

Skillnaden i om hälsoarbetet blir en kostnad eller en välinvesterad process finns i personlig coaching. Att anpassa behovet utifrån varje inidvid men med fokus på vad detta genererar för företagets hälsoekonomi. Det är viktigt att innan screena av vilka riskinidvider företaget har och se till mer än bara sjukfrånvaro.
Kontakta mig så berättar jag mer hur du lyckas nå 80 procent av personalen och går från ett riskföretag i hälsa till ett friskföretag.

Jag är en väl anlitad inspiratör för små och stora evenemang där exeprtisen finns inom livsstilsfrågor som kost, sömn, stress och mental träning/motivation.

Inspirationsföreläsningar kan vara:
"Hur skapar man den optimala hälsan med minsta möjliga ansträngning?"
"Det perfekta träningspasset"
"Vad är optimal träning för mig?"
"Mat & rörelse för barn & ungdomar"
"Motivationsboosten till den en bättre livsstil"

Gör även som flertalet företag att anlita mig som mobil PT. Befinner sig ditt företag i Laholm eller i Halmstad kommer jag till er på avsatt tid för att aktivera era medarbetare. Styrka, balans och rörlighet utmanas på ett lättillgängligt sätt där ingen behöver byta om, alla kan vara med. Du blir varm men inte svettig. 

Kunskap är makt! Vill du ge ditt företag ett hälsosamt år? Investera då i en långsiktig lösning där jag 1 gång per månad kommer på avsatt tid och håller en kort föreläsning inom området hälsa på 15-20 minuter. Vi har 11-12 teman inom ett år. Veckorna mellan föreläsningarna får de anställda en utmaning som kan tas an på olika nivåer vart de än befinner sig och har för mål. Jag skriver också några korta rader i ett veckomail inom de olika temamånaderna.

Har du ett eget önskemål inom området träning, hälsa & livsstil, tveka inte att kontakta mig för frågor eller en offert!