PERSONLIG TRÄNING ONLINE

Kanske tränar du redan aktivit idag men behöver få hjälp eller inspiration till din träning, porgrammering eller träningsupplägg men vill träna på egen hand. Då ses vi online!

Detta passar dig som söker:
Kostnad- och tidseffektiv lösning. För en lägre kostnad får du möjlighet att få individuell hjälp utan att ta dig någon stans.

Resultat. Oavsett målsättning så är fokus på att ta dig mot de resultat du önskar och med mig i din ficka varje dag tar du träningen till en ny nivå.

Ingen bindningstid. Du kan när du vill sluta med online-träningen och bokar enbart upp dig för den tid vi har avsatt. 

Så här går det till:
1. Visa intresse genom att skicka mig ett mail till jessica@pureliving.nu där du visar ditt intresse och beskriver vad du önskar hjälp med.
2. Jag svarar dig via mail och ber dig fylla i ett formulär och svara på en del frågor för att jag ska veta din träningsbakgrund och dina mål.
3. Efter formuläret är ifyllt skickar jag dig några träningstest du ska göra (hemma eller på gymmet) anpassat utifrån din målsättning.
4. När jag har all information skapar jag träningsprogram och en planering utifrån vad vi har kommit fram till. Alla träningsprogram har bilder till samtliga övningar.
Träningsprogrammet innehåller den utrustning du har möjlighet att tillgå. Vissa vill träna hemma, andra ute och vissa på gymmet. Programmet är skapat utifrån ditt mål och förutsättningar.

Du ger mig sedan löpande feedback under månaden på hur du planerat träningen (vilka dagar och pass) samt hur förra veckans träning gick och eventuella frågor.Du har tillgång till mig minst fem dagar i veckan för frågor, stöttning och peppning.
På så sätt får du möjlighet både att komma igång med träningen eller utveckla din trämning till en ny nivå om det är ditt mål.

Pris: 1000 kronor för fyra veckor.
(innefattar träningsplanering och träningsprogram samt daglig coachning under fyra veckor).

Paket med livsstilshjälp för bästa resultat. 
Pris inkl. livsstilshjälp 1395 kronor för fyra veckor.

Kontakta mig gärna för eventuella frågor om något är oklart.