Det är ALDRIG för sent att börja träna. Styrketräning leder till ökad muskelmassa och muskelstyrka samt en förbättrad funktionsförmåga. 
 
Funktionell träning innebär att bli stark på det du vill utföra. För de flesta handlar det om att bli stark för att klara av vardagens påfrestningar.
Personlig Träning (PT) senior är anpassad för dig som är +60 och syftar till att öka din styrka, reaktionsförmåga, balans och rörlighet. Tempot i gruppen är lite lägre, övningarna är enkla och utgår från att stärka dig i vardagen och för många friska år. Du tränar i en mindre grupp (PT small group) där det  är 4-6 deltagare vilket ger dig möjlighet till personlig hjälp under hela passet och efter, detta för att säkerhetsställa  att du tränar rätt. Dessutom får du  nya vänner, bättre styrka, balans och orkar mer.
 
Oavsett hur gammal du är och om du inte har tränat tidigare i ditt liv reducerar och förebygger träning åldersrelaterade fysiska och psykiska förändringar. Förutom att kroppens fysiska förmåga förstärks mår hjärnan bra av att träna för att bibehålla vårt minne och förstärka våra nervbanor. Fysisk aktivitet och träning påverkar skelettets hållfasthet, vår balans, koordination och rörlighet. 

Den enda förutsättningen du behöver är en kropp. Finns det fysiska begränsningar så hittar jag alltid lösningar för dem.
Du kan enkelt anpassa din ansträngning efter egen förmåga och får många alternativ utav mig om så behövs. Vi kommer främst att arbeta med kroppen som redskap men kommer lägga till gummiband och lättare balansredskap för att utmana dig. 
 
Du kommer få med dig tips kring kost och andra hälsofaktorer som just är anpassade för dig över +60. Om du vill får du med ett träningsprogram att göra på egen hand.

Kostnad: 8 veckor 1 gång/v  Pensionärsrabatt 1350 kr (ord. pris 1500kr).
Passar dig som är 60+ och vill komma igång med träning på ett säkert och nivå anpassat sätt
Tid: Du väljer en grupp på 30 min eller 60 min. Förmiddag eller tidig eftermiddag. Missar du ett tillfälle går det att ta igen med en annan grupp.

Min: 4 deltagare, max 6 deltagar
Start: Löpande.
Vart: Westerbergs gata 2 (Torntorget, PT Studio Halmstad)

Ring/sms;a 0709-664530 eller maila jessica@pureliving.nu för mer information.